Zoekmachine optimalisatie

We helpen jouw bomen vindbaar maken in het online bos

Dit doen we op basis bewezen proces van een 4 SEO blokken

Bekijk onze succes cases

0 %
stijging van het lokale zoekverkeer

Lees meer hoe ik voor verschillende bedrijven resultaten behaal met deze manier van werken

De 4 SEO Blokken

Er zijn een miljoen dingen die belangrijk zijn om met je website te stijgen in Google. Op de hoogte blijven is één ding maar het ook toepassen is een ander ding. Ik lever mijn klanten de hoogste SEO-service omdat ik een gestroomlijnd proces hebben. Ik ben daardoor bijzonder productief. Dit zijn de 4 fases van het SEO proces:

Deep data analyse

De data verteld een verhaal wat we zullen moeten begrijpen. Het is het startpunt van waaruit we werken. We hebben een unieke rapportage gebouwd die belangrijke SEO data haalt uit Google Analytics, Google Search Console en Ahrefs om ons een goed vertrekpunt te geven om te kunnen bouwen.

Concurrentie analyse

We gebruiken tools als Ahrefs, Buzzsumo, Semrush en Google Trends om te monitoren welke websites het online goed doen. Daarnaast doen we onderzoek naar link building, Social Media, Content Creatie, etc. Zo krijgen we een goed beeld welke campagnes en online kanalen er gebruikt worden. Om vervolgens tot een multi channel SEO strategie te komen.

Vragen aan jullie

Jullie hebben als bedrijf de kennis en knowhow over de markt, de website en  jullie klanten. Deze informatie is voor ons heel belangrijk. We hebben een vragenlijst samengesteld met vragen die ons verder helpen. En dat allemaal binnen 10 minuten.

Kickoff overleg

Met de vergaarde data, de vragenlijst ingevuld en een goed beeld van jullie markt, plannen we een laatste overleg in om alles nog even te toetsen om tot een goede strategie te komen voor jullie campagne. Het lijkt misschien veel maar fase 1 is meestal in de eerste week afgerond.

Zo kan ik je verder helpen met SEO

SEO Ontzorg

Een totaalpakket waar alle SEO-onderdelen in terugkomen. Je besteedt uit. Per onderdeel of in zijn geheel, waar jouw wensen ligt.

SEO Training

Een op maat gemaakte SEO workshop. We gaan samen kijken waar de behoeftes liggen en daar zoomen we op in.