Resultaten

Onze Klanten krijgen Uitstekende Resultaten

Dit doen we op basis van bewezen SEO proces met 4 fases.

Bekijk onze succes cases

0 %
stijging van het lokale zoekverkeer

Home Cinema Experience is een bedrijf die luxe thuisbioscopen maken. Dit doen ze op basis van de 5 elementen van een thuisbioscoop. Met deze opzet ontzorgen ze je van ontwerp tot aan het akoestisch afregelen van de bioscoop.

0 %
stijging van het lokale zoekverkeer

Home Cinema Modules is een bedrijf dat thuisbioscoopstoelen verkoopt aan dealers in heel Europa en daarbuiten. Hoge kwaliteit afgewerkte stoelen.

De samenwerking met René is 4 jaar geleden gestart. Het doel van de samenwerking was de online aanwezigheid in een aantal landen te vergroten waarbij keuzes gemaakt worden op basis van de website data.

Herken je deze situatie...?

Ben jij al een tijd bezig met zoekmachine optimalisatie, maar de resultaten blijven uit. Je hebt een gebrek aan SEO-kennis, een SEO proces en alle effort die jij of je team er in stopt levert eigenlijk niets op….

0 %
stijging van het lokale zoekverkeer

Licht en Meubels B.V. is een meubelwinkel in Amsterdam. Het bedrijf verkoopt meubilair van merken zoals Design on Stock, Eyye, Harvink en Thonet. Een retail bedrijf waar de bezoeker centraal staat. Er wordt echt tijd vrijgemaakt om uw wensen te achterhalen

Heb je een MKB bedrijf en wil je
meer gerichte bezoekers naar je website?

Deze tevreden klanten gingen je voor:

Veel gestelde vragen

Wat zijn de budgetten waar je mee werkt?

Ik werk met uiteenlopende budgetten variërend tussen de € 1.500,- en  € 7.000,- per maand. Dit hangt af van het aantal uur wat jullie af willen nemen.

Hebben jullie lange termijn contracten?

Nee ik heb geen lange termijn contracten, daar geloof ik niet in. De samenwerking en resultaten spreken voor zich.

Hoe weet ik wat de resultaten zijn?

Ik verstuur elke maand een maand rapportage. Op verzoek doe ik ook wekelijkse meetings waar we de resutlaten bespreken. Waar jullie voorkeur ligt.

Waar zit het verschil tussen jouw en andere

Er zijn een aantal verschillen in aanpak zoals een gestructureerd SEO proces en geautomatiseerde tools. Maar het grootste verschil zit in het denken in omzet in plaats van traffic. Ik denk vanuit een ondernemer mee met zaken als propositie en aanbod om meer omzet uit jouw site te krijgen.

Aan wat voor investering moet ik denken?

Voor een SEO-project of SEO-training reken ik € 100,- per uur. Afhankelijk van wat jullie nodig hebben stemmen we daar een aantal uur voor af.

Doe je ook Social Ads?

Nee, mijn specialisatie ligt in SEO en Google Ads en dat wil ik zo houden. Ieder zijn specialisme.

Wanneer kan je beginnen?

Nu! Plan hier een afspraak in en we gaan samen kijken waar jou SEO groei zit. Nadat je een afspraak hebt ingepland gaan we kijken wat er nodig is om te groeien.

Stuur je ook teams aan?

Ja dat doe ik zeker. Bij verschillende opdrachtgevers begin ik met het opleiden van de mensen in het SEO proces. Om vervolgens de teams aan te sturen. Dit gaat gelijk op want de training kunnen ze dan gelijk in de praktijk brengen.