Skip to content

Online marketing bureau in Hoorn

Inhoudsopgave

OP ZOEK NAAR EEN ONLINE MARKETING BUREAU IN HOORN EN OMGEVING?

Leesduur: 4 minuten Op zoek naar een online marketing bureau in hoorn? Heb je een website of webshop en wil je meer bezoekers die interesse hebben? Dan kunnen we je verder helpen.

WAAROM ONLINE MARKETING EN WAAROM ONLINE DOELEN?

Online Doelen is een online marketing bureau in Hoorn dat heeft aangetoond dat internet voor haar opdrachtgevers een extra mogelijkheid is om omzetdoelen te behalen. Zo heeft Licht en Meubels in Amsterdam, door te starten met adverteren op Google, naast het vergroten van de naamsbekenheid ook een groei in omzet gekregen. Dit kwam doordat er meer mensen naar de winkel kwamen.

Maar waarom zou je als bedrijf kiezen voor Online Doelen?

Dat doe je omdat wij van Online Doelen passie hebben voor het vak en we iedere dag met plezier opstaan om jouw bedrijf verder te helpen haar online doelen. Dat is waarom we doen wat we doen. Een belangrijk motto van Online Doelen is: “Durf te twijfelen, want zonder twijfel geen vooruitgang.” Daarom proberen wij elke dag een betere versie van onszelf te zijn dan de dag ervoor. Op die manier leren we onszelf, het vak en de doelgroepen van onze klanten meer en meer kennen. En daar plukt uw bedrijf de vruchten van!

De normen en waarden van Online Doelen

Online Doelen is opgericht door mij, Sebastiaan Kahle. Ik geloof dat als je dingen doet vanuit een passie, je dicht bij jezelf blijft en dat je vaak met plezier naar kantoor gaat. Simon Sinek is de grondlegger van “It all starts with the why. Waarom doe je de dingen die je doet, echt een aanrader om te kijken. Duurt 17 minuten.
Vanuit een passie om mensen te helpen is het een uitdaging om problemen op te lossen. Hoe moeilijker het probleem, hoe meer ik me er in vastbijt. Werk je samen met Online Doelen dan krijg je dus iemand die transparant en full force voor je aan het werk, tot dat we jullie ideale mix hebben gevonden. Vervolgens gaan we die groei uitbreiden en dat is een meerwaarde. Naast dat ik het mooi vind om met mensen te werken, hanteer ik een gouden regel; Een man, een man, een woord, een woord. Anders gezegd afspraak is afspraak en die kom ik altijd na.

HOE WERKT ONLINE DOELEN

Onze werkwijze is gebaseerd op een lange termijn samenwerking. Na een kennismakingsgesprek waarin we toetsen of we iets voor elkaar kunnen betekenen en bespreken wat we van elkaar mogen verwachten, gaan we van start. Omdat we in aardig wat branches bedrijven hebben geholpen met online marketing, weten we vaak snel hoe we een doelgroep kunnen bereiken. Daarnaast zijn we altijd geïnteresseerd in een nieuwe branche en gaan we graag dieper op de materie in. Zodat we weten waar we het over hebben. Elke maand ontvangt u een rapportage met de daarin de resultaten van de afgelopen maand. Tevens ontvangt u daarbij een uitnodiging om die resultaten te bespreken. We gaan heel gericht te werk om de doelen te behalen. Om de drie maanden wordt er een overleg gepland waarin we onze samenwerking bespreken. Zitten we op target, waar kunnen we nog leren en welke verbeteringen gaan we het komende kwartaal neerzetten. Al met al een nauwe samenwerking waarbij Online Doelen een verlengstuk van uw organisatie wordt.

WAT DOET ONLINE DOELEN

Er zijn aardig wat online marketing bureaus in Hoorn en omgeving maar wat is de reden dat bedrijven kiezen voor Online Doelen?

De Online Doelen methodiek

Binnen online marketing zijn er veel vakgebieden zo heb je bijvoorbeeld e-mail marketing, Affiliate marketing, Social, influencer marketing, etc. Online Doelen is gespecialiseerd in 2 vakgebieden.

Meer bezoekers op je website met SEO – Zoekmachine optimalisatie

Bij SEO – zoekmachine optimalisatie maak je gebruik van de zoekmachine Google die de resultaten toont onder de Google Ads advertenties. Er zijn een miljoen dingen die belangrijk zijn voor het rangschikken van een website in Google. Op de hoogte blijven is één ding maar het ook toepassen is een ander ding. We leveren onze klanten de hoogste SEO-service omdat we een gestroomlijnd proces hebben . We zijn daardoor bijzonder productief. We hebben het proces in 5 fases onderverdeeld.

Met rendement meer groei door Google Ads

Bij de Google Ads maak je gebruik van het advertentieprogramma van Google. Er zijn 3 doelen die je kan bereiken met adverteren met Google Ads.
  • Vergroten van je naamsbekendheid
  • Vergroten van het aantal leads
  • Vergroten van het aantal sales
Belangrijk om te weten is welk doel je wil bereiken met Google Ads. Dit zal duidelijk worden in gesprek wat we vooraf hebben. Wil je meer weten over Google Ads? Lees hier meer over Google Ads Je hebt met dit blog bericht een goed beeld kunnen krijgen waarom bedrijven in Hoorn en omgeving hun online marketing graag onderbrengen bij Online Doelen. Online Doelen is een online marketing bureau uit Hoorn waar je op kan vertrouwen.We zijn een betrouwbaar verlengstuk van je bedrijf. Laten we samen iets moois gaan bouwen!