On Page Verbeterlijst

Laat je pagina ranken met de Power of A.I.

Ben je het zat om te ploeteren, Ben je het zat om weer een Youtube video te kijken hoe je On Page SEO aanpakt en wil jij binnen een uur weten wat er verbetert kan worden op jouw pagina?

Dan is de On Page Verbeterlijst iets voor jou!!

Waar zitten we in het SEO Proces?

Fase 1

Online Strategie

Fase 2

Content upgrade

Fase 3

Content Creatie

Fase 4

Online Promotie

De On Page Verbeterlijst is een lijst waarbij we met een SEO-vergrootglas gaan kijken waar de verbeterpunten zitten op de pagina. Dat betekent dat we in Fase II zitten van het SEO proces. Er is gezocht naar het laaghangend fruit en die pagina’s gaan we optimaliseren.

Je weet dus welke pagina(‘s) voor jou belangrijk zijn en die pagina(‘s) wil je verbeteteren. En daar kom ik naar voren. 

Ik ga op basis van A.I. (artificial intelligence) kijken waar voor jouw pagina de verbeterpunten liggen. Vervolgens krijg jij die per mail doorgestuurd waarmee je zelf aan de gang kan. Makkelijk hè.

Herken je dat...?

Je hebt een website en je wil graag dat jouw website goed gevonden wordt.

Omdat te bereiken ga je teksten schrijven zodat je landingspagina’s op genomen worden in de zoekmachine. Dat blijkt lang niet zo gemakkelijk maar hoe kan dat en wat moet je doen om wel goed gevonden te worden?

Ik ga je helpen met de On Page Verbeterpuntenlijst

Welke taken zijn nodig om te verbeteren
om hoger te scoren in Google

Als je een pagina wil verbeteren dan zit daar veel handmatig werk in. Prioriteren van taken in een bepaalde structuur zorgt dat je resultaat krijgt.

Het draait bij SEO om ervaring om een goed oordeel te vellen over de te nemen stappen. Het kost veel tijd om dit goed voor elkaar te krijgen

Maar met de On Page Verbeterpuntenlijst is dat allemaal geautomatiseerd. Stap voor stap krijg je uitleg wat je moet doen om jouw landingspagina beter te laten ranken.

Je hebt gewoon geen tijd genoeg

om dit allemaal handmatig uit te voeren.

On Page Verbeterlijst - Hoe werkt het?

Na dat je de betaling hebt gedaan ontvang je een e-mail met daarin een formulier waarin we je vragen de url door te geven.

Vervolgens krijg je per e-mail een link door gestuurd naar waarin alle verbeterpunten zijn opgenomen en dat binnen één uur.

On Page Verbeterlijst - Wat mag je verwachten?

Ontdek welke woorden je mist op je pagina

Welke belangrijke zoektermen mis je. Kom er achter waar je tekst scheef loopt en hoe vaak je een bepaalde zoekterm zou moeten gebruiken.

Dit is een van de snelste manieren om content gaten op te lossen en snel te ranken.

Analyseer de content structuur on page ranking factorren

Hoeveel woorden moet een pagina met een bepaald zoekwoord hebben? Hoe moet de onderverdeling gemaakt worden tussen tekst, koppen en subkoppen. Komen in die koppen zoekwoorden voor? Al deze vragen worden beantwoord en kunnen opgelost worden.

Vind interne linking kansen

Welke interne pagina’s zijn goed om naar door te linken. Welke onderwerpen sluiten goed aan. Dit geeft een mooi overzicht van de gerelateerde pagina’s met waarde.

Vind externe link kansen

Welke interne pagina’s zijn goed om naar door te linken. Welke onderwerpen sluiten goed aan. Dit geeft een mooi overzicht van de gerelateerde pagina’s met waarde.

Koop nu

de On page Verbeterlijst

Normaal prijs € 75,- NU € 24,95

On Page Verbeterlijst - Stappen

1. Koop de On Page Verbeterlijst

2. Ga naar je mailbox en open mijn mail

3. Klik op de link en start met verbeteren

4. Sla je pagina op

5. Refresh de OPVL (herhaal dit zo vaak als nodig)

6. Tevreden? Dan ben je nu klaar*

*Pro tip: Als je tevreden en klaar bent met de verbeterpunten ga dan naar Google Search Console en vraag opnieuw een indexering aan. Gaat het nog sneller 😉

Ontvang direct toegang tot de
On Page Verbeterlijst

Pak je voordeel en bestel nu

Makkelijker kan ik het niet voor je maken. Als je SEO zelf wilt doen en je hebt niet veel pagina’s dan kan met deze tool pagina voor pagina jouw SEO verbeteren. Top toch